„Șoapta tainică a fulgului de zăpadă”, spectacolul de Crăciun al trupei Inedit

Vineri, 16 decembrie în sala Filarmonicii de Stat „Dinu Lipatti” din Satu Mare, cu începere de la ora 18.30 a avut loc spectacolul cu titlul „Șoapta tainică a fulgului de zăpadă”, organizat şi susţinut de membrii Asociației Culturale „Inedit 87 Nord”. Spectacolul a fost coordonat de profesorul Sorin Berindei, directorul asociației.

dsc_0003În acest an trupa Inedit împlinește 29 de ani de la înființare. De-a lungul anilor profesorul Berindei a pregătit mai multe generații de tineri muzicieni care s-au afirmat la numeroase concursuri naționale, precum cele de la Vatra Dornei, Întorsura Buzăului, Târgu Jiu şi multe altele, întorcându-se cu premii importante, peste 300 la număr, la toate categoriile de vârstă și genuri muzicale, instrumente muzicale, precum soliști, grupuri vocale și ansamblu vocal instrumental.

dsc_0035Pe scena Filarmonicii au evoluat zeci de copii cu mult talent. În prima parte a spectacolului au interpretat colinde și cântece de crăciun Daniela Rațiu, Cristina Ardelean, Cristina Ciurs și Iasmina Vereș împreună cu o mai veche și binecunoscută membră a trupei, Iris. Au urmat în program „Steluțele mici”.

dsc_0004

dsc_0005

dsc_0007

dsc_0008

dsc_0011În partea a doua a programului, Luana Erdos, Iasmina Vereș, Daniela Rațiu și Cristina Ardelean au interpretat melodiile: „What Would My Mama Do”, „O fată ca ea”, „Radioactive” și „Spune tu”. În rândul membrilor majori ai trupei au evoluat Horea Popdan Gabriel  Koka.

dsc_0017

dsc_0018

dsc_0019

dsc_0022Un moment de surpriză a fost prezența pe scenă a corului de mămici ale membrilor Inedit. Spre sfârșitul spectacolului a sosit și Moș Crăciun, care a cântat alături de copii și a împărțit daruri. Spectacolul a fost urmărit de o sală arhiplină, micii artiști fiind aplaudați la scenă deschisă.

dsc_0026

dsc_0025

dsc_0028

dsc_0032

dsc_0036

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 17, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *