Doi conducători auto au fost depistați de polițiști conducând fără a avea permise, la Negrești-Oaș și Ser

la-volanPolițiștii rutieri negreșteni, acționând pe raza oraşului, au oprit pentru control pe strada Gării din localitate, un autoturism înmatriculat în Italia. La volan se afla o tânără de 28 de ani din Negreşti Oaş, despre care, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Extinzând cercetările, polițiștii au mai stabilit că pentru autoturismul în cauză au fost eliberate numere provizorii a căror valabilitate a expirat în 09.11.2016, dar și faptul că soțul șoferiței i-a încredințat acesteia vehiculul pentru condus, deși cunoștea că nu este posesoare de permis de conducere.

Cei doi sunt cercetați penal pentru comiterea de infracțiuni la regimul siguranței pe drumurile publice, respectiv: conducere fără permis, conducerea unui  autovehicul neînmatriculat și încredinţare a unui autovehicul pentru a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

La data de 22.12.2016, ora 21:50, polițiștii Secției Rurale Tăşnad, au oprit pentru control în localitatea Ser, județul Satu Mare, un autoturism cu numere de înmatriculare străine. La volan a fost identificat un tânăr 27 ani din localitate, pentru care s-a constatat în urma verificărilor efectuate că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Întrucât cel de la volan emana miros pregnant de alcool, acesta a fost condus la camera de gardă Tăşnad, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 23, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *