Moartea președintelui Kennedy și a actriței Marilyn Monroe, în legătură cu secretele despre OZN-uri?

În ultimii ani tot mai mulți și-au pus întrebarea: oare fostul președinte al Statelor Unite, John Kennedy și prietena sa, actrița Marilyn Monroe au murit deoarece erau în posesia unor date despre existența OZN-urilor? Cel puțin aceasta rezultă dintr-o scrisoare a fostului președinte american, scrisoare făcută publică în 2014. 

kennedy-si-marilynScrisoarea a fost adresată directorului CIA, căruia i-a cerut să-i aducă la cunoștință documentele referitoare la fenomenul OZN. Scrisoarea ar fi fost scrisă la 12 noiembrie 1963. Peste zece zile, la 22 noiembrie au răsunat focurile de armă la Dallas care l-au asasinat pe președinte. Kennedy a fost împușcat din clădirea depozitului de cărți, de unde s-a tras primul foc, dar al doilea, focul mortal, ar fi fost tras de șoferul automobilului în care era Kennedy, șoferul fiind un agent CIA. Amănuntele acestea sunt ținute secrete până în anul 2029.

Potrivit lui William Lester, cel care a făcut publică scrisoarea, concluzia ar fi că președintele Kennedy a fost ucis de entități extraterestre, sau forțe oculte, deoarece ar fi știut unele secrete, sau ar fi dorit să afle mai multe secrete despre fenomenul OZN. Dacă așa este, nu poate fi întâmplător faptul că fostul ministru al apărării, James Forrestal, (1892-1949), a murit în chip misterios după ce s-a interesat despre legăturile posibile ale CIA cu extratereștri. Forrestal ar fi ajuns la concluzia că forțe din umbră care dirijează destinele Statelor Unite ale Americii, au legături cu extratereștrii, concluzie pe care l-ar fi făcut cunoscut și în Congresul american. Atunci când această informație a ajuns la președintele Truman, acesta i-ar fi cerut demisia lui Forrestal. Nu s-a ajuns aici deoarece la 22 mai 1949 Forrestal a decedat în condiții misterioase. S-ar fi prăbușit de la etaj. Potrivit versiunii autorităților s-ar fi sinucis, dar mulți cred că a fost ajutat să se sinucidă. A fost sugrumat și aruncat pe fereastră.

William Lester amintește că CIA ar fi interceptat la 4 august 1962, o convorbire telefonică a actriței Marilyn Monroe, din care au fi rezultat că actrița dorea să organizeze o conferință de presă în cadrul căreia să facă cunoscute toate informațiile pe care Kennedy i le-ar fi furnizat în legătură cu o bază militară unde a văzut resturile unui OZN care s-ar fi prăbușit.

Cele două evenimente, interceptarea convorbirii și moartea actriței ar indica după unii faptul că CIA ar fi eliminat-o pe actriță, care ca și Kennedy ar fi cunoscut prea multe amănunte legate de fenomenul OZN-urilor, s-au apropiat prea mult de acest domeniu, administrat de forțe oculte. Actrița a fost găsită moartă la 5 august 1962, la 36 de ani, în casa sa din Brentwood,  Los Angeles. Oficial decesul s-a înregistrat ca o sinucidere prin consum excesiv de medicamente. De moartea actriței nu ar fi fost străin nici Bobby Kennedy, fratele președintelui, care ar fi dorit să o oprească pe actriță să dezvăluie „secretele murdare” ale familiei Kennedy, pe care le ținea ascunse într-un mic jurnal.

Sursa: Hihetetlen Magazin

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 4, 2017. Filed under Mistere. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.