38 de amenzi aplicate ieri de poliţiştii sătmăreni pentru depăşirea limitei legale de viteză

Poliţiştii rutieri continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului. În cursul zilei de ieri, 10 ianuarie, s-a acționat cu aparatura radar în vederea identificării şi sancţionării conducătorilor auto care încalcă limita legală de viteză.

radar-605x437În acest context au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale strict soferilor care circulau cu viteză, peste limita legală. Pentru doi dintre aceștia s-a dispus și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce.

În jurul orei 00.30 a nopții de 10/11.01.2016, un tânăr de 22 de ani din Cehăluț, a condus autoturismul proprietate personală pe strada Careiului din Satu Mare, cu o viteză de 108 km/h.

Un alt tânăr de 24 de ani din Turț, a condus un autoturism pe DN 19, în localitatea Turulung cu o viteză de 104 km/h.

Poliţiştii sătmăreni vor acționa și în zilele următoare pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ardud, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 19 A, au identificat în trafic un conducător auto de 36 de ani, din Satu Mare, la volanul unui autoturism proprietate privată. La controlul efectuat, polițiștii au  constatat că cel de la volan nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, motiv pentru care i-au  întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 11, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *