Doi bărbați au încercat să se sinucidă în acest sfârșit de săptămână

În intervalul 05.04 – 08.04 (ora 7.00), la Unitatea de Primire Urgențe a SJU Satu Mare au primit asistență medicală un număr de 360 persoane, dintre care 73 au fost copii.

upu-satu-mare6Opt persone au ajuns la UPU după ce au fost agresate, cinci după ce au fost victime ale unor evenimente rutiere, cinci în stare avansată de ebrietate și două mușcate de câini. Trei persoane au ajuns la UPU, cu mijloace proprii sau cu ambulanța, după tentative de sinucidere, două prin ingestie de alcool și medicamente, iar una prin automutilare.

Una dintre aceste persoane, un bărbat în vârstă de 32 de ani care, pe fondul cosnumului de alcool a ingerat 20 de tablete dintr-un sedativ, a fost internată în cadrul secției Terapiei Intensive. Pacientul și-a revenit și este stabilizat. Un alt pacient, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a fost internat la Psihiatrie după ce a încercat să-și ia viața în condiții asemănătoare cazului de mai sus.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 8 aprilie 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.