Se caută cea mai bună voce. Ediția a opta a concursului de muzică ușoară Star Select

Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Direcția de Cultură a municipiului Carei caută și în 2017 cea mai bună voce. Cu această ocazie se organizează ce-a de-a opta ediție a concursului de muzică ușoară Star Select, destinat soliștilor vocali, din județul Satu Mare și nu numai. Dacă ești elev, ai talent și îți place să cânți, înscrie-te în competiție!

Concursul se va desfășura pe două categorii: clasele V-VIII și IX-XII și va avea loc în data de 25 martie 2017, de la ora 12.00, la Carei, în sala de spectacole Deák Endre a Centrului Cultural. Fiecare concurent va putea interpreta o melodie, pe negativ sau cu acompaniament la chitară ori pian. Negativul piesei va fi adus în format mp3, cu o oră înaintea începerii concursului.

Înscrieri se pot face individual sau prin intermediul instituțiilor de învățământ până în data de 17 martie 2017, pe adresa de email culturacarei@yahoo.com, cu specificația ”Star Select” (nume și prenume, instituția școlară, clasa, titlul piesei interpretate, adresa de email și număr de contact) sau personal la Centrul Cultural Carei, zilnic între orele 13.00-18.00. Persoană de contact prof. Szűcs József. (0744 349 943)

Organizatori: Szűcs József și Bogdan Georgescu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 2, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *