Serviciu de programare online pentru eliberarea permiselor auto și înmatriculări

Pentru îmbunătățirea accesului cetățenilor la serviciile publice comunitare de eliberare a permiselor auto și înmatriculări a vehiculelor, Instituția Prefectului Județul Satu Mare a implementat un serviciu de programare online la aceste servicii.

Pe site-ul www.prefecturasatumare.ro, atât pe prima pagină cât și în secțiunea dedicată (permise și înmatriculări) se poate accesa butonul de programare online, cu direcționare automată spre cele trei ghișee corespunzătoare specificului acțiunii dorite, astfel:

Ghiseul 1 pentru înmatriculare, transcriere, radiere vehicule și mentiuni în certificatul de înmatriculare;

Ghiseul 2 pentru autorizare provizorie (numere provizorii);

Ghişeul 3 pentu preschimbare (reînnoire) permis de conducere românesc sau străin precum și programare la examene proba practică (traseu) sau proba teoretică (sală).

Serviciul online de planificare este accesibil începând cu data de 09.03.2017 şi va funcționa în paralel cu accesul clasic la ghișeu inclusiv săptămâna viitoare. Începând cu data de 20 martie 2017 depunerea documentelor la serviciile de înmatriculări și permise se va face pe baza programării on-line, pe site.

În continuare, doar candidaţii pentru examinare la proba teoretică se pot prezenta fără programare online, direct la ghişeu, zilnic între orele 8,30-9,30.

Reamintim publicului că programul serviciilor de înmatriculare și permise auto este următorul:

Luni, Marţi, Joi, Vineri:

Preluări acte 8:30 – 14:00 Eliberări acte 11:00 – 16:30

Miercuri:

Preluări acte 8:30 – 16:00 Eliberări acte 11:00 – 18:30

În ultima zi de vineri a fiecărei luni nu se lucrează cu publicul.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 7, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.