A.J.O.F.M. Satu Mare organizează pe 7 aprilie Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță desfăsurarea Bursei generale a locurilor de muncă în data de 7.04.2017 la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul de timp 8.00 – 16.00.

Evenimentul se va desfășura la nivelul celor 41 de agenții județene și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze profesional.

Obiectivul principal al Bursei generale a locurilor de muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și persoana în căutarea unui loc de muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante sau înființează noi locuri de muncă și sunt înteresați să participe la Bursa generală a locurilor de muncă, sunt invitați sa le comunice la AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, la telefon 0261/770237 sau e-mail: ajofm@sm.anofm.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 5, 2017. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *