Programul activităţilor organizate de I.J.J. Satu Mare cu ocazia Zilei Jandarmeriei

În scopul promovării imaginii Jandarmeriei Române, pentru creşterea transparenţei şi deschiderea faţă de cetăţean, unitatea sătmăreană organizează o serie de activităţi menite a prezenta aspecte ale muncii de jandarm. Activităţile se desfăşoară în contextul aniversării pe 03 aprilie a 167 de ani de existenţă ai Jandarmeriei Române şi vor cuprinde mai multe activităţi, astfel:

Sâmbătă 01 aprilie: Crosul Jandarmeriei ediţia I – pe traseul Grădina Romei – Bulevardul Traian – Piaţa 25 Octombrie.

Întâlnirea va avea loc la intrarea în grădina Romei, de pe strada I.C. Brătianu, la ora 14,00 şi va fi urmată de un scurt instructaj.

Startul se va da la ora 14,15, urmând ca la sosire câştigătorii să fie recompensaţi cu diplome şi medalii, iar ceilalţi competitori cu diplome de participare.

La cros sunt aşteptaţi să participe elevi, şi nu numai, de toate vârstele, urmând ca departajarea la locurile I, II şi III să se facă în funcţie de vârsta participanţilor.

Luni 03 aprilie, cu începere de la ora 12.00, în Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare va fi organizat un ceremonial militar – cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, urmat de o suită de exerciţii demonstrative de intervenţie, autoapărare, alpinism şi câini de serviciu.

În continuare vor fi prezentate profesiile din domeniul ordinii şi siguranţei publice, se vor efectua recrutări de candidaţi în vederea participării la concursurile de admitere în instituţiile militare de învăţământ şi vor fi prezentate elemente din dotarea tehnică a Jandarmeriei Române.

În acest sens, Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare adresează școlilor invitaţia de a participa împreună cu elevii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 30, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *