Prefectura Satu Mare va implementa serviciul de programare on-line şi la Paşapoarte

Instituția Prefectului-Județul Satu Mare a implementat un serviciu de programare online şi la serviciul public comunitar de eliberare a paşapoartelor, funcţional începând cu data de 4 aprilie 2017. Aceasta, după experienţa pozitivă privind programarea on-line la serviciile comunitare de permise şi înmatriculări, care funcţionează de aproape o lună. Considerentul este acela că s-a eliminat disconfortul produs cetăţenilor privind timpii mari de aşteptare la ghişeu pentru depunerea actelor.

Accesul la serviciul de programare on-line se face de pe orice calculator, tabletă sau telefon cu internet, aplicaţia fiind optimizată pentru afişare pe orice dispozitiv, accesând site-ul www.prefecturasatumare.ro  şi apoi butonul de programare online, cu direcționare automată spre  secţiunea de completare a datelor.

Persoanele care din diferite motive nu se pot programa on-line vor avea acces la ghişeele serviciului de paşapoarte, fără programare, zilnic între orele 10,00-11,00 sau atunci când există intervale libere în listele cu programări, liste care vor fi afişate la cele două ghişee de preluare a documentelor şi imaginilor.

Eliberarea paşapoartelor, alături de obţinerea informaţiilor legate de acestea se face la ghişeul dedicat, fără a fi  nevoie de programare, conform următorului program:

Luni, marţi, joi şi vineri – orele 08.00 – 16.30

Miercuri  – orele 08.30 – 18.30

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 3, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.