Adrian Cozma va candida la funcția de președinte al Organizației Județene PNL Satu Mare

Consilierul județean Adrian Cozma și-a anunțat oficial intenția de a-și depune candidatura pentru funcția de președinte al Organizației Județene PNL Satu Mare. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă susținută marți, 11 aprilie la sediul Organizației PNL Satu Mare.

Adrian Cozma a susținut conferința împreună cu câțiva primari și viceprimari ai PNL, dintre care Dinu Birtoc, Bontea Zenoviu, Rotar Marinel, Iștoc Augustin, Varga Cosmin, Ștefan Silaghi. Consilierul județean a afirmat că ”Am acceptat să candidez la funcția de președinte al Organizației Județene PNL Satu Mare deoarece consider că este nevoie de o nouă forță politică în interiorul partidului. Dorim să dăm un semnal de reconstrucție și recredibilizare a PNL. Alegerile pentru forurile de conducere sunt ceva normal. Pornesc cu gândul și cu o echipă de primari ce au dovedit până în prezent atât politic, cât și profesional competență în organizație.

Susținem o altă forță în organizație, electoratul de dreapta ne-a dat semnal că trebuie să fim realiști și că este nevoie de reformă efectivă în scopul schimbării mentalităților existente. Vrem o alternativă credibilă la Satu Mare și să venim cu proiecte pentru organizațiile municipale și județene. Doresc o relansare a PNL la Satu Mare, iar pierderea de la alegerile locale este un semnal că este nevoie de un suflu nou, astfel încât în viitorul apropiat PNL să fie forța politică la Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

Au susținut candidatura sa la conducerea PNL pe județ primarii Iștoc Augustin și Bontea Zenoviu, care au considerat că alegerile locale au fost un început pentru Adrian Cozma, de unde acesta și-a acumulat experiență.

În încheiere, Adrian Cozma a anunțat că data limită pentru înscriere și depunere de candidaturi este 23 aprilie. Organizația Județeană PNL Satu Mare are organizații locale în 56 de localități, iar la conferința județeană de alegeri vor participa 350 de delegați.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 11, 2017. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.