Polițiștii sătmăreni au depistat cinci autori de furturi

În cursul zilei de ieri, lucrătorii IPJ Satu Mare au identificat patru sătmăreni, printre care un minor, care au săvârșit infracțiuni de furt calificat. Toți cinci sunt cercetați în stare de libertate.

furtAstfel, au fost identificați autorii furtului comis în seara zilei de 30 martie 2013, care au pătruns prin efracție într-o locuință din Micula, de unde au sustras alimente și bunuri casnice în valoare de 300 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%. Este vorba de un bărbat de 27 ani și un minor de 15 ani, ambii din Micula. Cei doi sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Carei au identificat autorul furtului de bicicletă comis în data de 28 martie 2013 în persoana numitului S. Sandor, de 24 ani, domiciliat în satul Resighea, județul Satu Mare, cu antecedente penale, fără ocupație. Prejudiciul în valoare totală de 200 lei a fost recuperat, prin restituirea bicicletei către persoana vătămată. Susnumitul este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat,

Noaptea trecută, patrula mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Secției I Poliție Satu Mare și un jandarm din cadrul IJJ Satu Mare au surprins, în noaptea de 09 spre 10 aprilie 2013, doi tineri în vârstă de 22 și 18 ani, din Culciu, care în jurul orelor 00.30 spărgeau mai multe garaje situate pe Bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare, de unde au sustras un cablu electric de aproximativ șase metri. Cercetările continua în cauză.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 10, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.