Polițiștii orașului Tășnad au prins autorul distrugerii de copaci ornamentali

Primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba Francisc a sesizat poliția din localitate despre faptul că în dimineața zilei de 09.04.2017, a constatat că persoane necunoscute au distrus cinci copaci ornamentali în două locații de pe raza orașului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale tășnădeni au identificat ieri, 19.04.2017, un tânăr de 27 de ani din localitate, pe care îl bănuiesc de comiterea faptei. Din cercetări a rezultat că în noaptea de 08/09.04.a.c. în jurul orei 03.30, în timp ce se deplasa spre casă, pe fondul influenței alcoolului, ar fi distrus copaci ornamentali plantați în zona Bisericii Catolice și a Casei de Cultură din Tășnad.

Cercetările continuă pentru comiterea infracţiunii de distrugere și pentru recuperarea prejudiciului, estimat la valoarea de 600 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 20, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.