Program nou de vizitare a Castelului Karolyi

Printr-un comunicat de presă remis de Direcția de Cultură Carei, Bogdan Georgescu – directorul instituției și Hago Nandor – directorul Muzeului Municipal Carei, comunică modificările privind programul de vizitare a expozițiilor din Castelul Károlyi.

castel 2Începând cu 14 aprilie 2013, programul de vizitare a expozițiilor prezente în castel este următorul: miercuri, joi, vineri și duminică între orele 09.00-17.00, sâmbătă între orele 10.00-14.00. Luni și marți este închis. Vizitarea expozițiilor permanente „Castelul de altădată” şi „Careiul de altădată”, precum a expoziţiei temporare de fotografie este gratuită.

Expoziţia „Transilvania medievală. Arsenalul şi Camera de Arme a oraşului Sibiu” va putea fi vizitată până în luna septembrie, iar vizitatorii vor plăti bilete la intrare: 2 lei copiii, respectiv 3 lei adulţii.

Programări pentru grupuri şi alte informaţii privind vizitarea castelului Károlyi din Carei, se pot obţine la numărul de telefon: 0261.864.981 (Muzeul municipal Carei). Informaţii privind evenimentele culturale şi turistice se pot obţine la telefon 0261.861.481 (Centrul de Promovare a Turismului Cultural).

Taxe pentru evenimentele organizate la castel

Conform Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Carei nr. 60/2012 privind stabilirea unor taxe pentru evenimentele organizate în Castelul Károlyi, se percep următoarele taxe: Taxa de închiriere a capelei: 200 lei/oră (include și o ședință foto de 30 de minute), Taxa de închiriere a sălii de expoziție: 100 lei/oră (pentru simpozioane și ședințe), Taxă pentru șendințe foto în sala dela parter: 100 lei/30 minute.

Pentru închirierea capelei, a sălii de expoziție sau pentru ședințele foto, programarea se face înainte cu minim 14 zile la camera 26 din Castelul Karolyi sau la numărul de telefon 0261-861.481, de luni până vineri între orele 8.00-15.

Taxele stabilite se achită la Serviciul de taxe și impozite din cadrul Primăriei Carei. Copia chitanței se depune la camera 26 din Castelul Karolyi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 10, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *