Program nou de vizitare a Castelului Karolyi

Printr-un comunicat de presă remis de Direcția de Cultură Carei, Bogdan Georgescu – directorul instituției și Hago Nandor – directorul Muzeului Municipal Carei, comunică modificările privind programul de vizitare a expozițiilor din Castelul Károlyi.

castel 2Începând cu 14 aprilie 2013, programul de vizitare a expozițiilor prezente în castel este următorul: miercuri, joi, vineri și duminică între orele 09.00-17.00, sâmbătă între orele 10.00-14.00. Luni și marți este închis. Vizitarea expozițiilor permanente „Castelul de altădată” şi „Careiul de altădată”, precum a expoziţiei temporare de fotografie este gratuită.

Expoziţia „Transilvania medievală. Arsenalul şi Camera de Arme a oraşului Sibiu” va putea fi vizitată până în luna septembrie, iar vizitatorii vor plăti bilete la intrare: 2 lei copiii, respectiv 3 lei adulţii.

Programări pentru grupuri şi alte informaţii privind vizitarea castelului Károlyi din Carei, se pot obţine la numărul de telefon: 0261.864.981 (Muzeul municipal Carei). Informaţii privind evenimentele culturale şi turistice se pot obţine la telefon 0261.861.481 (Centrul de Promovare a Turismului Cultural).

Taxe pentru evenimentele organizate la castel

Conform Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Carei nr. 60/2012 privind stabilirea unor taxe pentru evenimentele organizate în Castelul Károlyi, se percep următoarele taxe: Taxa de închiriere a capelei: 200 lei/oră (include și o ședință foto de 30 de minute), Taxa de închiriere a sălii de expoziție: 100 lei/oră (pentru simpozioane și ședințe), Taxă pentru șendințe foto în sala dela parter: 100 lei/30 minute.

Pentru închirierea capelei, a sălii de expoziție sau pentru ședințele foto, programarea se face înainte cu minim 14 zile la camera 26 din Castelul Karolyi sau la numărul de telefon 0261-861.481, de luni până vineri între orele 8.00-15.

Taxele stabilite se achită la Serviciul de taxe și impozite din cadrul Primăriei Carei. Copia chitanței se depune la camera 26 din Castelul Karolyi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 aprilie 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.