Inspectorul șef al ISU ”Someș” Satu Mare, colonelul Nicolae Dima, la ceas aniversar

Colonelul Nicolae Dima, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someş” al Județului Satu Mare, s-a născut la data de 9 mai 1970 în localitatea Lazuri, județul Satu Mare.

Atras încă de pe băncile școlii de cariera militară, s-a dedicat exclusiv acestui domeniu. A absolvit Liceul Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava în anul 1988, a urmat cursurile Școlii Militare de Ofițeri Activi „Nicolae Bălcescu” din Sibiu între anii 1988 – 1991.

După absolvirea studiilor militare, în paralel cu desfășurarea activității profesionale, Nicolae Dima a urmat studii și în alte domenii, obținând diplome de Licență și Master în Științe Juridice și absolvind mai multe cursuri postuniversitare.

În perioada 1991 – 2000 a acupat diferite funcții de ofițer de execuție și de comandă în unități militare aparținând M.Ap.N., urmând ca cea mai mare parte a carierei de militar să o desfășoare în cadrul  Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someş” al Județului Satu Mare. Din anul 2001 până în prezent, cu un parcurs profesional mereu ascendent, col. Nicolae Dima ocupă, începând cu data de 01.12.2016 funcția de inspector șef, fiind un model de devotament și profesionalism.

La ceas aniversar, ne alăturăm familiei, prietenilor și tuturor celor dragi, pentru a-i transmite multă sănătate, succes și prosperitate! La mulți ani!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 8, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *