Liceele din Satu Mare își vor prezenta vineri oferta educațională la Târgul educației

Inspectoratul Școlar Județean și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare organizează Târgul Educației – ediția a V-a. Evenimentul se desfășoară vineri, 12 mai 2017, la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare, Str. Ștefan cel Mare (fostul Cinema Popular), în intervalul orar 10.00-15.00.

Activitatea face parte din Campania de orientare vocaţională a elevilor “Îmi construiesc viitorul!”. Se dorește informarea celor care finalizează ciclul gimnazial cu privire la specificul şi planul de şcolarizare al liceelor.

Participanţi la târg sunt, în principal, elevii claselor a VIII-a, părinţii lor, cadre didactice, dar şi elevi din clase mai mici. La Târgul Educaţiei îşi prezintă oferta educaţională liceele din municipiul Satu Mare şi împrejurimi.

Tot vineri, 12 mai 2017, în faţa primăriei din localitate, cu începere de la ora 12.00, se prezintă liceele din Negrești Oaș. Liceele din Carei vor organiza târgul educației în 19 mai.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 10, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *