Expoziția de fotografie „Familia Regală a României în imagini”, la Castelul Károlyi din Carei

Începând de miercuri 10 Mai 2017, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi, poate fi vizitată expoziția de fotografie: „Familia Regală a României în imagini”, care cuprinde mai multe reproduceri cu fotografii despre membrii familiei, inclusiv cu vizitele unora dintre aceștia la Carei.

Expoziția de fotografie a fost inaugurată la ora 10.30 în prezența unei clase de elevi de la Școala Gimnazială „Vasile Lucaciu” din Carei, de către profesoara Monica Mădăras, care a vorbit despre însemnătatea zilei de 10 mai în istoria poporului român.

În cadrul manifestării a mai luat cuvântul Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură Carei.

După eveniment, elevii au vizitat și expoziția de figuri de ceară din Castel, în cadrul căreia au putut observa și scena în care Regele Ferdinand și Regina Maria au vizitat orașul Carei, fiind întâmpinați de Iuliu Maniu.

Expoziția a fost realizată cu ocazia Zilei Regalității de către Direcția de Cultură Carei și Centrul de promovare a turismului cultural „Gróf Károlyi” și poate fi vizitată timp de o săptămână.

Fotografiile expuse în castel au mai fost admirate și de ați elevi de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei și de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 10, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Expoziția de fotografie „Familia Regală a României în imagini”, la Castelul Károlyi din Carei

  1. Purdea Florica

    FeLICITARI D-l GEORGESCU ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *