IPJ Satu Mare: Peste 50 de tineri, înscriși la instituțiile de învățământ superior ale M.A.I.

Peste 50 de tineri și-au exprimat deja intenția de a îmbrăca uniforma de polițist. Mai sunt două săptămâni de înscrieri pentru instituțiile de învățământ superior ale Ministerului Afacerilor Interne, în timp ce pentru școlile liceale ale ministerului înscrierile continuă până la data de 21.07.2017.

Pe lângă faptul că la absolvirea instituțiilor de învățământ tinerilor le este asigurat locul de muncă, pe parcursul școlarizării elevii și studenții beneficiază de o serie de avantaje și facilități, cum ar fi: gratuitatea învățământului, asistență medicală gratuită, cazare, masă și echipamente gratuite, dar și accesul la baze sportive  și  laboratoare moderne.

Informaţii privind înscrierea, numărul de locuri, condiţiile de participare şi constituirea dosarelor de candidat se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, telefon 0261/807777, interior 20667, de luni până vineri, între orele 09:00 – 15:00.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 12, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *