Ziua porților deschise la Liceul Teoretic Negrești-Oaș, pentru elevii din Țara Oașului

Vineri, 12 mai 2017, Liceul Teoretic Negrești-Oaș și-a deschis larg porțile pentru elevii de clasa a IV-a și a VIII-a din școlile din Țara Oașului, care au căutat să-și orienteze de pe acum opțiunile pentru anul școlar următor.

Oaspeții au fost întâmpinați de elevii Liceului Teoretic, coordonați de consilierul școlar Moldovan Adela și prof. Grigorean Marin, care i-au însoțit pentru a face turul celor două clădiri, prezentându-le viitorilor colegi atât sălile de clasă și laboratoarele, cât și curtea liceului și sala de sport.

Profesoarele Corpaș Eva și Hoban Angela i-au așteptat pe copiii de clasa a IV-a alături de elevii clasei a V-a de la Liceul Teoretic, cu care au organizat jocuri și activități recreative, pentru a petrece timpul împreună în mod plăcut, ceea ce a permis relaționarea între elevi. Atât copiii de la Teoretic, cât și cei veniți în vizită s-au simțit excelent, fiind foarte încântați de modul în care a fost organizată întâlnirea.

În ceea ce îi privește pe viitorii liceeni, ei au fost conduși de colegii mai mari de la Liceul Teoretic în sălile de clasă, în cabinetul AEL, în laboratorul de chimie, în cabinetul de informatică și în Centrul de Documentare și Informare (CDI), unde i-au așteptat profesorii Palfi Maria, Bud Adrian, Pop Claudia, Fogarași Rodica și Durău Cristina, care le-au prezentat oportunitățile oferite de Liceul Teoretic Negrești-Oaș, precum și principalele activități și rezultate obținute cu elevii în ultimii ani școlari. De asemenea, în sala de sport elevii oaspeți au asistat la demonstrații organizate de voluntarii de la Crucea Roșie din Negrești-Oaș, dintre care o mare parte sunt elevi ai Liceului Teoretic.

Clasele a XII-a, coordonate de prof. Pal Monica și profesorii diriginți, au fost vizitate de delegații ale universităților din zonă, venite să-și prezinte ofertele și să-i îndrume pe viitorii absolvenți spre studiile superioare și o carieră de succes.

Deviza Liceului Teoretic este cultivarea echilibrului între activitățile didactice, dedicate progresului educațional al elevilor până la obținerea celor mai înalte performanțe, și activitățile extrașcolare, menite dezvoltării coeziunii de grup, dar și descoperirii și cultivării tinerelor talente din domeniile artistic, muzical, teatral, plastic și sportiv.

Organizatorul evenimentului a fost prof. Bud Viorel, directorul Liceului Teoretic Negrești-Oaș.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 16, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *