Elevi și profesori din Nagykálló (Ungaria), în vizită la Școala Gimnazială din Tășnad

În data de 18 mai, Școala Gimnazială din orașul Tășnad a fost vizitată de un grup de 59 de persoane, elevi și profesori din țara vecină, orașul Nagykálló, înfrățit cu Tășnadul.

Conform programului de parteneriat existent cu Școala Gimnazială din Nagykálló, în fiecare an elevii din clasa a VII-a vin în excursie în România vizitând și Școala Gimnazială din Tășnad.

Grupul de elevi și profesori a fost condus de directorul școlii, doamna Dubász Éva. După vizitarea școlii, a cabinetelor și întâlnirea cu elevii și profesorii, oaspeții maghiari au prezentat un frumos program artistic.

Vizita la Tășnad s-a constituit și într-un schimb de experiență, profesorii Școlii Gimnaziale din Nagykálló fiind interesați de modul de realizare a programului școlar, de cataloagele școlare și alte materiale didactice, Școala Gimnazială Tășnad fiind o instituție de învățământ cu care județul Satu Mare se poate mândri.

Directorul școlii din Nagykálló, Dubász Éva ne-a declarat că este vorba de o excursie cu un circuit mare ce durează trei zile, vor ajunge și la Cluj iar sâmbătă vor vizita orașul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 18, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *