Intervenţii ale pompierilor sătmăreni la sfârşit de săptămână: 20-21 mai 2017

În cursul acestui sfârșit de săptămână, I.S.U. ,,Someș” Satu Mare a intervenit pentru stingerea a două incendii, degajarea carosabilului de un copac căzut, respectiv la patru misiuni de asigurare.

În data de 21.05 a.c., la ora 03.00, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la o anexă gospodărească din municipiul Carei.

Ajunşi la adresa solicitării, pompierii militari au constatat că ardea o anexă în care erau depozitate lemne de foc. Forţele de intervenţie au reuşit să stingă incendiul în limitele găsite, împiedicând astfel propagarea acestuia. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de o țigară aprinsă aruncată la întâmplare.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars magazia de lemne pe o suprafață de 60 m2, aproximativ 300kg de lemne de foc și alte bunuri depozitate în interiorul anexei.

În data de 21.05 a.c., la ora 18.30, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru stigerea unui incendiu izbucnit la un depozit mixt din municipiul Satu Mare. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de un scurt circuit la un cablu electric. În urma producerii incendiului au ars materialele combustibile și alte materiale aflate în depozit.

Tot în data de 21.05. a.c., în jurul orei 20.00, pompierii sătmăreni au intervenit, cu ajutorul accesoriilor din dotare, pentru degajarea carosabilului de un copac căzut pe strada 9 Mai din municipiul Satu Mare.

În acest sfârsit de săptămână, cadre ale Inspectoratulul pentru Situații de Urgență ,,Someș” al Județului Satu Mare au executat trei misiuni de asigurare la evenimente cu public numeros, respectiv o misiune de asigurare de zonă la producerea unei situații de urgență generată de o defecțiune la un branșament de gaze din municipiul Satu Mare. Pompierii au fost prezenți până la remedierea în totalitate a situației.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 22, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.