Circa 100 de polițiști sătmăreni vor asigura ordinea publică în perioada 01-05 iunie

Circa 100 de poliţişti sătmăreni vor acţiona în fiecare zi în teren pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă, iar manifestările organizate pe raza judeţului Satu Mare să se desfăşoare în condiţii optime.

Pentru perioada 01-05 iunie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost luate măsuri suplimentare pentru menţinerea ordinii publice, precum şi pentru asigurarea intervenţiei rapide la solicitări.

Poliţiştii de ordine publică vor acţiona, cu precădere, în zonele în care se organizează slujbe religioase, precum şi la evenimentele la care se așteaptă un număr mare de participanţi, pentru a preîntâmpina faptele antisociale şi a menţine un climat de siguranţă publică.

Poliţiştii rutieri vor monitoriza traficul rutier în vederea prevenirii evenimentelor grave şi combaterii încălcării regimului legal de viteză, fiind monitorizate în special principalele artere ale judeţului dar şi rutele de intrare/ieşire în/din municipii şi oraşe.

De asemenea, se vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a zonelor de interes turistic.

Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren.

Pentru petrecerea minivacanţei de Rusalii fără incidente, Poliţia Română recomandă atât celor care călătoresc, cât şi celor care petrec în zone turistice, un plus de vigilenţă şi atenţie la bunurile personale.

Aveți grijă de lucrurile personale atunci când vă recreați!

Poliţia vă recomandă să acordaţi o atenţie sporită lucrurilor personale, pentru a nu fi prejudiciaţi!

Păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, pătura, banca sau locul în care aţi lăsat obiectele personale!

Încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv!

Nu lăsaţi obiectele de valoare – bijuterii, portofele, telefoane mobile – la vedere.

Celor care călătoresc:

Celor care au ales să se deplaseze cu avionul le recomandăm să nu păstreze obiecte de valoare (telefoane, tablete, notebook-uri, aparate foto sau de filmat) în bagajele pentru cală!

Dacă aveţi nevoie de servicii turistice, pe site-ul Ministerului Turismului turism.gov.ro, găsiţi informaţii utile despre agenţiile de turism licenţiate, staţiuni turistice atestate, centre de informare turistică etc.

Nu vă lăsaţi bagajele nesupravegheate pe durata călătoriei cu trenul sau cu avionul, în gară, în aeroport, în parcare ori la hotel!

Folosiți taxiurile autorizate, iar după ce începe cursa verificați ca aparatul de taxare să funcționeze!

Bunurile de valoare și banii pe care îi aveţi trebuie păstrați în seiful hotelului!

Nu permiteţi accesul în camera dumneavoastră de hotel unor persoane necunoscute sau persoanelor cunoscute ocazional.

Vă urăm o minivacanţă cât mai plăcută!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 1, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.