Poliţia sătmăreană va preveni evenimentele negative şi va asigura ordinea în perioada Bacalaureatului

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, poliţia sătmăreană a suplimentat dispozitivul curent care acționează pentru siguranța comunității

Astfel, aproximativ 50 de polițiști vor asigura, la nivel judeţean, măsurile de ordine publică pe perioada desfășurării examenului de Bacalaureat din acest an, în dispozitivul curent suplimentat care acționează pentru siguranța comunității.

Pentru buna organizare a activităților, în proximitatea celor 31 centre   de   examen  vor fi prezenți atât polițiști de  ordine  publică  şi poliţie rutieră  cât şi de la  alte  structuri specializate ale poliției.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează siguranţa publică. În acest sens,  centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Măsurile luate pentru perioada în care se va desfășura examenul de Bacalaureat au un caracter preventiv și sunt menite să asigure ordinea publică, astfel încât elevii și părinții să beneficieze un climat de liniște și normalitate în zonele unde vor avea loc asemenea activități.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 7, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *