Jandarmii sătmăreni, angrenaţi în asigurarea ordinii publice la CACIB 2013

Jandarmii sătmăreni vor fi angrenaţi la sfârşitul acestei săptămâni în misiuni de asigurare a ordinii publice la nivelul judeţului în aria de competenţă, dar şi a municipiului Satu Mare. În zilele de 13 şi 14 aprilie a.c, jandarmii vor executa misiuni de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, cu prilejul Show-ului Internaţional Canin.
 
jandarmiPentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrulele Jandarmeriei vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor 24 de ore din 24, prin misiunile executate urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite. Jandarmii sătmăreni vor desfăşura individual, dar şi în cooperare  cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, o serie de misiuni specifice  pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabillirea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.
 
Jandarmeria Satu Mare face următoarele recomandări pentru cetățeni:
-să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, bagaje),
-să îşi asigure încuietorile portierelor la autoturisme,
-să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase,
-să respecte regulile stabilite de organizatori,
-să evite consumul excesiv de alcool, întrucât acesta este factorul favorizant şi declanşator al multor fapte de natură contravenţională sau penală,
–  să acorde sprijin forţelor de ordine pentru îndeplinirea sarcinilor de menţinere a ordinii publice.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 13, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.