Contribuabilii sătmăreni pot solicita acte administrativ-fiscale și prin fax sau e-mail

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor anunță că, contribuabilii sătmăreni pot solicita acum de la Direcția de Impozite și Taxe Locale anumite acte administrativ fiscale și prin intermediul mijloacelor electronice, respectiv prin fax sau e-mail.

Procedura de transmitere a acestora este reglementată prin HCL Nr. 126, aprobată la finalul lunii mai a anului în curs. Astfel, persoanele juridice și cele fizice pot solicita acte administrativ fiscale mai simplu și mai eficient.

Prin această procedură de comunicare dorim să venim în sprijinul cetățenilor în vederea găsirii celor mai bune soluții de comunicare cu aceștia, astfel încât să se creeze premisele unei relații fundamentate pe principiul bunei-credințe.

Mai multe detalii despre procedura de comunicare a actelor emise de Direcția de Impozite și Taxe locale se găsesc în cuprinsul Hotârârii Nr. 126/25.05.2017, accesând linkul: http://www.satu-mare.ro/pagina/acte-cu-caracter-normativ&page=1

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 13, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *