Programul de educație ecologică pentru grădinițe „Cu mic, cu mare la compostare”, la final

Vineri, 16 iunie, în sala mare a Casei Meșteșugarilor din municipiul Satu Mare, s-a desfășurat premierea celor 17 grădinițe participante la Programul de educație ecologică „Cu mic, cu mare la compostare”, coordonat de către Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare, în colaborare cu Primăria municipiului Satu Mare.

Premiile și diplomele au fost înmânate copiilor de către primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor și administratorul public al orașului, Masculic Csaba.

În deschiderea evenimentulului, edilul municipiului Satu Mare a ținut să îi felicite pe toți copiii implicați în activitățile ecologice, punctând totodată importanța promovării regulilor de protecție a mediului în rândul preșcolarilor.

Festivitatea de premiere a mai inclus și un program artistic susținut de Caravana Anima, după care preșcolarii au eliberat zeci de porumbei albi dintr-un cufăr, ca simbol al dragostei pentru mediul înconjurător.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 16, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *