Tânăr reținut de polițiști. A sustras bani din ATM-uri în mod repetat, folosind carduri bancare furate dintr-un autoturism

Poliţiştii specializaţi din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Biroului Poliției de Ordine Publică Urbană al Poliției Municipiului Satu Mare au reuşit prinderea în flagrant, azi 19 iunie a.c., în jurul orei 05.10, a unui tânăr de 20 de ani din Satu Mare, în timp ce intenţiona să sustragă în mod fraudulos bani dintr-un ATM amplasat pe strada Corneliu Coposu din municipiu.

Din cercetări a rezultat că tânărul a sustras în noaptea de 18 spre 19 iunie 2017, dintr-un autoturism parcat pe strada Vulturului, lăsat cu portierele neasigurate, mai multe bunuri, printre care şi carduri care aveau ataşate codurile PIN.

Extinzând verificările, poliţiştii au stabilit că acesta a sustras bani din ATM-uri în repetate rânduri, folosind astfel de carduri. De altfel, asupra lui au fost găsite cu ocazia flagrantului trei carduri bancare, dar și suma de 5.100 lei.

Cel în cauză este cercetat în stare de reținere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesarea ilegală a unui sistem informatic, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 19, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *