Acțiunea Primăriei Satu Mare de combatere aviochimică a insectelor zburătoare, la final

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gűbor anunță că lucrările de dezinsecție s-au desfășurat în perioada 28-30 iunie inclusiv, interval de timp în care s-au efectuat nouă curse cu avionul în vederea aplicării tratamentului chimic pe o suprafață de 2.500 de hectare.

Astfel, începând de miercuri și până vineri inclusiv au avut loc acțiuni de dezinsecție în zona centrală, în cele zece cartiere, au fost vizate parcurile, spațiile verzi de lângă unitățile medicale, de lângă unitățile de învățământ și alte spații frecventate de cetățeni. De asemenea, vă informăm că activitățile de dezinsecție aviochimică au cuprins inclusiv albia râului Someș, Pădurea Mare (între strada Dara și Dorolț) și Bercu Roșu.

Acţiunea de pulverizare s-a efectuat cu substanța K-Othrine (insecticid profesional pentru combaterea insectelor zburătoare și târâtoare).

Pe această cale, cetățenii municipiului Satu Mare sunt rugați să ia în continuare măsuri de combatere și eliminare a unor potențiale focare de infecție a zonelor contaminate din subsolurile umede, casa scării, depozite, precum și în alte spații care ar putea fi contaminate, în vederea evitării unor infestări masive.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 3, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *