Vasile Chișluca, fost ofițer la I.T.P.F. Satu Mare, noul director general al Poliției Locale

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor l-a prezentat marți, 4 iulie, pe noul director general al Poliției Locale, Vasile Chișluca, fost ofițer în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare. Întâlnirea cu reprezentanții media a avut loc la sediul Poliției Locale, în prezența lui Ioan Precup, actualmente director executiv, și a lui Sergiu Blaga, director adjunct al instituției.

“Personal, cred că la ora actuală nu avem timp pentru experimente, motiv pentru care consider oportună această schimbare. Domnul Chișluca este fost comisar şef al Poliţiei de Frontieră, este o persoană cu experiență, iar rezultatele pe care le-a avut de-a lungul timpului și integritatea dumnealui sunt doar câteva dintre motivele care îl recomandă pentru această funcție. Îmi doresc ca prezența polițiștilor locali să fie mai vizibilă pe străzile municipiului, iar instituția să redobândească respectul cetățenilor“, a subliniat edilul municipiului, Kereskényi Gábor.

Noul director general al Poliției Locale, Vasile Chișluca, a declarat că preluarea atribuțiilor pe care le presupune funcția de director general al acestei instituții reprezintă o provocare, având în vedere că se impune schimbarea imaginii acestei instituții.

“Vreau să îi mulțumesc domnului primar pentru încrederea acordată. Pentru început îmi doresc să schimbăm sintagma de << polițist comunitar>> care nu trebuie confundat cu polițistul local. Am discutat deja cu colegii și am identificat aspectele pe care trebuie să le îmbunătățim și ne vom apuca de treabă”, a declarat directorul general al Poliției Locale, Vasile Chișluca.

În finalul întâlnirii, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor a mulțumit fostului director general, Ioan Precup pentru modul în care și-a exercitat funcția timp de trei ani, urându-i succes în funcția de director executiv al instituției.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 4, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *