Deșeuri aruncate pe domeniul public pe Bulevardul Sănătății. Polițiștii locali au dat avertisment

Poliţiştii locali au intervenit vineri, 14 iulie pe Bulevardul Sănătății pentru a identifica persoanele care au aruncat pe domeniul public, moloz și deșeuri provenite în urma lucrărilor de construire.

Astfel, în urma acțiunii, aceștia au constatat faptul că proprietarii apartamentelor situate pe Bulevardul Sănătății, la nr. 46 nu aveau autorizație pentru executarea lucrărilor de construire și nici un contract încheiat cu operatorul de salubrizare în vederea ridicării molozului și a deșeurilor provenite din lucrări.

Polițiștii locali au dat în acest caz un avertisment, solicitând proprietarilor ca până luni să remedieze abaterilor constate.

Menționăm faptul că, numai în luna iunie, polițiștii locali au aplicat conform HCL 33/2011, un număr de 299 sancţiuni din care 112 cu avertisment şi 187 cu amendă în valoare totală de 32.785 lei. Majoritatea contravențiilor au fost aplicate în domeniul edilitar – gospodăresc, ordinii, curăţeniei şi igienei publice.

De asemenea, polițiștii locali au continuat astăzi acțiunile pentru combaterea traficului ilicit de tutun de proveniență ucraineană. Au fost depistate și sancționate cu amendă trei persoane, dintre care două comercializeau țigări în zona Pieței Someș și una în zona Pieței Mici.

Acțiunile pe linia combaterii traficului de tigări vor continua și săptămâna viitoare și în alte zone din oraș.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 14, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.