Întâlnire de 30 de ani de la absolvirea liceului, promoția 1987, la Grupul Școlar ,,Unio” Satu Mare

Au trecut trei decenii de când absolvenții promoției 1987 ai Grupului Școlar ,,Unio” din Satu Mare și-au luat rămas bun de la școală. Așa cum au promis atunci, s-au întâlnit din zece în zece ani, astfel că la 14 iulie, ora 14.00 s-au adunat în fostul cabinet de fizică, pentru întâlnirea de 30 de ani de la absolvire. S-au bucurat de o nouă revedere foștii elevi din clasele a XII-a A, B, C, și D.

Au răspuns cu drag invitației la această întâlnire emoționantă profesorii: Lia-Florica Koka, fost director de studii (geografie), Rozalia Panczel (matematică), Muhi Nicolae (fizică), Kiss Irma (chimie), Laura Pereș (limba franceză), Iosif Gyori (matematică), Maria Virag (biologie) și Mariana Chilințan (tehnologie).

Conform tradiției, diriginți prezenți au citit catalogul claselor, la care au răspuns prezent 46 de foști elevi cu care școala se mândrește, fiind oameni adevărați cu realizări importante atât pe plan profesional cât și familial. Sunt printre ei lucrători în M.A.I., primari, (Turulung) șefi de gară (Cluj-Napoca), directori de școli (Colegiul Economic ,,Gheorghe Dragoș” Satu Mare, mulți întreprinzători privați, mari fermieri, profesori, învățători, lucrători în sănătate, etc. Unii s-au stabilit în străinătate: Noua Zeelandă, Republica Dominicană, S.U.A., mai multe țări europene.

Încă o dată s-a dovedit că la Grupul Școlar ,,Unio”, la care în anii 1980 învățau peste 2.400 de elevi, exista un climat educativ și de muncă în care elevii s-au putut pregăti temeinic pentru viață, devenind adevărați profesioniști în domeniu.

Întâlnirea a decurs într-o atmosferă emoționantă, caldă, și a continuat cu masa festivă, participanții simțindu-se iar tineri entuziaști și mulțumiți de această nouă revedere. Toți au fost de acord ca următoarea întâlnire să se facă peste cinci ani, pe data de 10 iunie 2022.

De buna organizare a acestui eveniment de excepție din viața școlii s-au ocupat: Rafa Vasile-Nicu, șeful Stației CFR Cluj-Napoca, împreună cu Paul Eszter, Narcisa Screciu și Vasile Estinca.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 18, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Întâlnire de 30 de ani de la absolvirea liceului, promoția 1987, la Grupul Școlar ,,Unio” Satu Mare

  1. Felicitari organizatorilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *