Două persoane bănuite de furtul a 6 berbeci, identificate ieri de polițiștii Secției Rurale Negreşti Oaş

La data de 18.07.2017, în jurul orei 16:00, Secţia de Poliţie Rurală Negreşti Oaş a fost sesizată de către  un bărbat de 57 ani, din Vama, cu privire la un furt de animale.

În fapt, în perioada 16 – 18.07. a.c., autori necunoscuţi i-ar fi sustras persoanei vătămate, 6 berbeci de la ferma de animale pe care o deţine în Vama.

Investigaţiile şi cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 24 de ani, din Valea Vinului şi a unui bărbat de 40 de ani, din localitatea Bereşti, judeţul Galati, bănuiţi de comiterea furtului.

O parte din prejudiciul creat de aceștia a fost recuperat și restituit părții vătămate, cercetările urmând să continue cu cei în cauză în stare de libertate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 20, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.