O femeie de 77 de ani grav bolnavă a fost ajutată de pompierii militari

În seara zilei de ieri, în jurul orei 20.36, un apel primit la numărul 112 solicita intervenţia echipajelor specializate pentru salvarea unei persoane aflate într-o potenţială situaţie de urgenţă.

La adresa indicată, s-au deplasat cu operativitate un echipaj de pompieri şi un echipaj S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare care, acţionând cu accesoriile din dotare, au pătruns prin fereastra uneia dintre încăperi în apartamentul situat la ultimul etaj al unui bloc de locuințe cu patru nivele din municipiul Satu Mare.

În dormitorul locuinţei, salvatorii au găsit-o pe proprietară aşezată pe podea, în stare de conştienţă. Echipajul medical a constatat faptul că pacienta era grav bolnavă, motiv pentru care nu putea să se deplaseze.

Femeii i s-a acordat asistenţă medicală la domiciliu, ulterior fiind transportată la Unitatea Primiri Urgenţe din Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 25, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *