O tânără a fost victima unei înșelăciuni în fața unei case de schimb valutar, la Carei

În data de 11.04.2017, Poliția Municipiului Carei a fost sesizată de către o tânără de 18 ani, din Ghenci, despre faptul că a fost înșelată de două persoane necunoscute.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că în timp ce tânăra se afla la o casă de schimb valutar din Carei, pentru a schimba o sumă de bani, au abordat-o doi bărbați, promițându-i un schimb al banilor la un curs mai favorabil decât cel afișat la casa de schimb valutar.

Astfel, deși i-au promis acesteia în schimbul sumei de 80.000 de forinți, suma de 1.200 lei, i-au dat doar suma de 130 lei, după care au fugit.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale careieni și cu sprijinul polițiștilor arădeni, aceștia au reușit identificarea celor două persoane bănuite de comiterea înșelăciunii, ca fiind doi timișoreni de 40, respectiv de 46 de ani.

Cei doi bărbați au fost reţinuți pentru 24 de ore urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de măsuri corespunzătoare.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 4, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.