Careienii vor putea citi în aer liber pe toată durata verii

Direcția de Cultură a municipiului Carei anunță debutul campaniei de promovare a lecturii în aer liber, intitulată “Cuibul de cărți”. Campania se va desfăşura pe toată durata verii.

e26eae0fe5e1bf16404637e19c0f95b4_LToţi cei care vor vizita Parcul Dendrologic din Carei, vor avea acces la trei căsuţe, cu cărți din diverse domenii, în limba română și maghiară, amplasate în parc și vor putea citi în aer liber. Deschiderea campaniei va avea loc luni, 22 aprilie, la ora 13.00, în Parc, la intrarea în Castelul Károlyi.

Trecătorii pot alege o carte, pe care, după ce o studiază, sunt rugați să o pună la loc, dând astfel posibilitatea și altor vizitatori să citească aceeași carte. Fiecare Cuib de cărți cuprinde între 20 și 30 de titluri. Cele trei cuiburi sunt așezate la intrarea principală a Castelului, la fântâna arteziană din Parc și în zona statuii contelui Alexander Károlyi.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 18 aprilie 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.