A.J.O.F.M. Satu Mare: Noi cursuri de formare profesională în pregătire pentru luna septembrie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare vine în intâmpinarea tinerilor absolvenți precum și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cu o ofertă foarte mare de cursuri de formare profesională pentru luna septembrie.

Formarea profesională poate fi un nou punct de plecare în găsirea unui loc de muncă, în dezvoltarea competențelor necesare menținerii integrării pe piața muncii. Formarea profesională trebuie să fie un mod de atingere a obiectivului profesional al fiecărui participant de la curs.

Dacă ești șomer, absolvent, dacă desfășori activități în mediul rural și nu realizezi venituri, poți beneficia de cursuri gratuite dacă te înregistrezi la AJOFM Satu Mare sau la punctele teritoriale din Negrești Oaș, Carei, Tășnad, Turț și Ardud.

Cursurile care sunt în pregătire pentru luna septembrie la AJOFM sunt:
Electrician în construcții;
Lucrător în tâmplărie;
Mecanic auto;
Patiser;
Sudor;
Ospătar;
Cofetar;
Manichiurist.

Pentru relații suplimentare vă puteți adresa Compartimentului de Formare Profesională din cadrul AJOFM Satu Mare, și la punctele de lucru din teritoriu sau la telefon 0261/770237 sau e-mail:ajofm@sm.anofm.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 9, 2017. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *