Mircea Govor îl atacă extrem de dur pe Valer Marian

În cursul zilei de ieri am primit un comunicat de presă din partea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Mircea Govor. Vicepreşedinte interimar al organizaţiei PSD Satu Mare, Mircea Govor a intervenit în emisiunea Ora Adevărului de la NV TV pentru a pune la punct relaţiile pe care le-a avut cu senatorul Valer Marian. Conflictul se pare că a fost declanşat ca urmare a apariţiei unui material în Gazeta de Nord Vest la adresa fiului domnului Govor.

Mircea-GovorAtacul asupra senatorului Marian este fără precedent în presa sătmăreană, cu atât mai mult cu cât cei doi au fost prieteni şi colaboratori de-o viaţă. Scânteia a pornit de la faptul că a fost atacat în mod nedrept Răzvan Govor, fiul lui Mircea Govor.  Acesta este bănuit că ar dori să facă un ziar în Satu Mare care va lua locul Gazetei de Nord-Vest.

Intervenţia de la postul de televiziune, un adevărat rechizitoriu al întregii activităţi a senatorului Valer Marian, pune într-o situaţie cu totul nouă viaţa politică din judeţul Satu Mare. Mircea Govor a afirmat că a avut o întâlnire la Bucureşti cu Liviu Dragnea şi alţi lideri ai PSD care i-au cerut să-l scoată pe Valer Marian din organizaţia PSD, altfel orice colaborare cu Bucureştiul va fi sistată.De asemenea, Mircea Govor face referiri la acţiunile senatorului Valer Marian, neconforme cu statutul unui senator.  Face dezvăluiri despre modul de viaţă al senatorului, dar şi despre felul în care acesta şi-a exercitat meseria de gazetar. Pe scurt, între cei doi a izbucnit nu doar un simplu război, ci unul nuclear.
Facem precizările că disensiunile dintre cei doi pe de o parte, dintre senatorul Valer Marian şi alţi lideri ai USL, pot avea consecinţe extrem de grave asupra climatului politic şi social din judeţul Satu Mare. Ar fi fost de dorit să nu se ajungă aici.

Informatia Zilei

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 18 aprilie 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.