Parcul auto al Transurban SA se va înnoi până anul viitor cu 21 de autobuze noi

Pentru a creşte atractivitatea serviciilor de transport public şi a reduce utilizarea automobilelor, cetățenii precum şi companiile care solicită un astfel de serviciu trebuie să primească din partea operatorului de transport în comun servicii de bună calitate.

Primăria Municipiului Satu Mare are în derulare un proiect ambițios de modernizare a parcului auto de la Transurban. Astfel că, pe lângă cele 15 autobuze noi care vor sosi în cursul anului 2018, s-a decis să demararea procedurilor pentru achiziționarea a alte șase autobuze la mâna a doua, pe care Transurban să le aibă până în iarna acestui an.

Prestația de transport în comun se realizează cu numeroase resurse materiale, dar cea mai importantă și cea mai complexă, cu implicațiile cele mai mari rămâne cea umană. Astfel că, am decis să ne concentrăm atenția în mod deosebit, în perioada imediat următoare, pentru a căuta soluții care să vină în sprijinul șoferiilor și a mecaniciilor. Aceștia trebuie să aibă parte de condiții mai bune de muncă și să se simtă mai motivați din punct de vedere financiar.

În acest sens, primarul Kereskényi Gábor a făcut miercuri, 23 august o vizită la Transurban pentru a discuta direct cu angajații pe care i-a asigurat că municipalitatea va căuta soluții pentru a le satisface doleanțele și a le asigura condiții mai bune de muncă.

Un transport public devine cu adevărat eficient dacă șoferii de pe autobuze și mecanicii care le întrețin sunt bine pregătiți și plătiți decent.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 23, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *