Reacția PDL Satu Mare față de scandalul dintre Marian și Govor: Sătmărenii văd acum pe cine au ales să-i reprezinte

În această după-amiază am primit din partea cancelariei PDL Satu Mare un comunicat de presă transmis de președintele Organizației PDL Satu Mare, Petre Mureșan, prin care acesta își exprimă opinia față de scandalul mediatic și cu iz penal din ultimele 24 de ore din cadrul filialei județene a PSD, dintre senatorul Valer Marian și vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor. De altfel, acesta a fost și subiectul unei conferințe de presă de la sediul PDL Satu Mare, Fără alte preliminarii, redăm aici conținutul comunicatului de presă:

Petre Muresan“Am luat act, cu o oarecare surprindere, de scandalul intervenit în cadrul filialei județene a PSD, între cele două persoane al căror destin politic și social părea legat pe vecie: dl. senator Valer Marian și dl Mircea Govor, actualul vicepreședinte al CJ.

Cei doi frați de cruce (ca să nu zicem de stea roșie, fiind vorba de calitatea de membri ai unui partid socialist) au avut fiecare, brusc, revelația netrebniciei prietenului și tovarășului de odinioară. D-l Govor ne anunță că prietenul pe care l-a susținut și împins spre fotoliul senatorial este ”un monstru odios, beţiv şi şantajist”. D-l Valer Marian nu se lasă nici el: ”Govor este şantajabil, nu are niciun Dumnezeu, în afară de bani şi ciolan!” Spuse care sunt argumentate copios de multe alte critici la fel de țintite și dulci, care oscilează între starea de sănătate mintală, episoadele din viața privată și afacerile oneroase ale celor implicați.

În ceea ce ne privește, noi nu putem decât să fim de acord cu ambii. Probabil că amândoi au dreptate în susținerile lor. Atât în ceea ce privește calitatea lor (i)morală cât și în privința manoperelor pe care le-au întreprins, de vreo două decenii și ceva, de când operează împreună săpând vârtos la temeliile vieții sociale și economice a județului nostru.

Acum, populația județului care a pus ștampila pe listele USL are ocazia să vadă cui și-a dat votul și pe cine a mandatat să o reprezinte în organele puterii legislative și executive.

Ne bucură că reprezentanții de vârf ai PSD și-au descoperit în sfârșit simțul moralității, dar ne întrebăm de ce s-a întâmplat atât de târziu și când au fost sinceri? Atunci când ne îndemnau la vot sau acum când se bălăcăresc în piața publică?

În realitate, noi credem ca ne aflăm în fața unei reglări de conturi și a unei lupte pentru supremație (ciolan), stimulat și de faptul că unul dintre protagoniști a luat-o, cum se spune, peste arătură, căzând în delir și megalomanie, celălalt văzând în asta o ocazia de a dobândi controlul total al puterii în filială. Le urăm succes în auto-demascarea lor publică reciprocă!”

Petre Mureșan, Președinte PDL Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 18 aprilie 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.