Un tânăr din Turulung a fost bătut de două ori consecutiv de trei consăteni, ajungând în spital

Prima intervenție a polițiștilor Secției Rurale Satu Mare a avut loc în data de 25.08.2017 la ora 10:30, când a fost reclamată o agresiune în braseria din Turulung.

La fața locului au fost identificați doi bărbați agresori, unul de 37 și unul de 19 ani, ambii din Turulung, care ar fi aplicat mai multe lovituri unui consătean, în vârstă de 19 ani, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

În seara următoare, în jurul orei 19.00, pe o stradă din Turulung, cei doi agresori, însoțiți de încă un bărbat, de 36 de ani, din localitate, și-au întâlnit din nou victima, aplicându-i și de această dată mai multe lovituri.

Agresorii au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, urmând să fie cercetați penal pentru lovire sau alte violențe, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările continuă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 28, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *