S-a predat amplasamentul pentru modernizarea a 8 străzi de pământ din Satu Mare

Miercuri, 30 august, Primăria Municipiului Satu Mare a predat către firmele executante amplasamentul pentru lucrarile de modernizare a străzilor de pământ Merilor, Ferăstrău, Mașiniștilor, Ceferiștilor, Al. Vlahuță, Bixadului, Livada, Locomotivei.

După predarea de amplasament, firmele pot demara etapa de proiectare pentru care au la dispoziție 3 luni. La predarea amplasamentului au fost prezenți reprezentanți ai firmei executante, cât și persoane din partea furnizorilor de servicii, având în vedere că, proiectul de modernizare presupune inclusiv lucrări la rețelele de apă-canal și gaz, pe lângă lucrările la carosabil, trotuare, borduri, canal tehnic, accese pe proprietățile private.

“Am predat astăzi amplasamentul pentru demararea lucrărilor de reabilitarea a 8 străzi de pământ din municipiul Satu Mare. Locuitorii din aceste zone ale orașului vor avea în sfârșit condiții decente de trai. Sperăm ca și constructorii să țină pasul cu noi și să finalizeze lucrările conform programului stabilit!” , a declarat primarului municipiului Kereskényi Gábor.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 15 luni pentru fiecare stradă, dintre care 3 luni sunt alocate pentru proiectare și 12 luni pentru execuția efectivă. În acest an se va executa etapa de proiectare, iar lucrările efective vor fi demarate în cursul anului 2018.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 30, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.