Secretarul de stat în Ministerul Muncii, Adrian Marius Rîndunică, la Satu Mare

Secretarul de stat în Ministerul Muncii, Adrian Marius Rîndunică, s-a aflat joi, 31 august, în Satu Mare pentru o consultare pe tema noii legi a pensiilor cu reprezentanții Asociațiilor de Pensionari și ai instituţiilor subordonate Ministerului Muncii.

Discuțiile au avut loc la sediul Instituției Prefectului-Județul Satu Mare, în prezenţa prefectului, Darius Filip, subprefectului, Altfatter Tamas, deputaților Bran Ioana și Erdei Istvan, senatorului Leș Gabriel și viceprimarului Feher Doina.

Această vizită face parte dintr-o campanie națională de întâlniri în teritoriu, la care reprezentantul guvernului participă pentru a primi propuneri cu privire la viitoarea lege, direct de la cei implicați.

Secretarul de stat a luat act de toate propunerile făcute asigurându-i pe toți cei prezenți că acestea vor fi luate în considerare în procesul de elaborare a proiectului de act normativ.

La finalul întâlnirii, prefectul a menționat faptul că cei care doresc să depună memorii cu propuneri pentru noua lege a pensiilor, sunt așteptați să facă acest lucru înregistrându-le la Instituția Prefectului- Județul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 31, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.