Un nou exercițiu de alarmare mâine în județul Satu Mare, între orele 10.00-11.00

I.S.U. ”SOMEȘ” Satu Mare reamintește cetățenilor faptul că, începând cu luna august a.c. în prima zi de miercuri a fiecărei luni, în intervalul orar 10.00 – 11.00, vor fi acționate sirenele de alarmare publică existente la nivel național.În toate județele țarii vor avea loc exerciții pentru verificarea funcționării mijloacelor de alarmare a populației, în vederea centralizării permanente a datelor privind starea de operativitate a echipamentelor de înștiințare, avertizare și alarmare, precum și pentru pregătirea continuă a autorităților administrației publice locale.

Astfel, miercuri, 6 septembrie 2017, în intervalul orar 10.00 – 11.00 sirenele de pe raza județului nostru vor suna din nou. Aceste exerciții vizează verificarea echipamentelor care pot fi acționate în mod centralizat (simultan) și a celor cu acționare locală.

Prin modul de acționare al mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și eficiente.

Precizăm faptul că este vorba de un exerciţiu şi îndemnăm cetăţenii să nu intre în panică.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 5, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.