Două furturi soluționate cu operativitate de polițiști. Dosare penale pentru ambii hoți

La data de 06.09.2017, ora 17:20, în cadrul activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Supur, au oprit în trafic un autoturism care tracta o remorcă în care se aflau mai mulți saci și care era condus de un bărbat de 43 de ani din Supuru de Jos.

În timpul efectuării controlului polițiștii au constatat că sacii conțineau porumb, despre care s-a stabilit că a fost sustras de conducătorul autoturismului împreună cu o persoană de sex feminin care îl însoțea, de pe terenul agricol aparținând unor cetățeni din comuna Supur.

De asemenea s-a constatat faptul că remorca nu era înmatriculată, astfel că a fost întocmit dosarul penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Polițiștii sătmăreni au identificat în cursul zilei de ieri un bărbat bănuit de comiterea unui furt pe strada Horea din municipiul Satu Mare.

Investigaţiile şi cercetările efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au dus la identificarea unui bărbat de 39 de ani din Satu Mare, bănuit de comiterea unui furt.

În fapt, bărbatul  ar fi sustras în data 13.01.2017, din buzunarul unei tinere de 17 ani un telefon mobil în valoare de 1200 lei, în timp ce se afla pe strada Horea din Satu Mare.

Cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt atât pentru tragerea la răspundere penală a celui în cauză, cât și pentru recuperarea prejudiciului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 7, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *