Elevii pot prezenta adeverințele pentru pensia de urmaș la Casa Județeană de Pensii până pe 5 octombrie

Elevii şi studenţii beneficiari ai unei pensii de urmaş, care au împlinit vârsta de 16 ani şi care işi continuă studiile într-o formă de învăţământ organizată potrivit legii, trebuie să prezinte la Casa Judeţeană de Pensii, până în data de 05.10.2017, o adeverinţă eliberată de unitatea de învăţământ pe care o frecventează, prin care să ateste că urmează cursurile anului şcolar 2017-2018.  

Precizăm faptul că adeverinţele sunt necesare în vederea acordării în continuare a pensiei de urmaş şi că acestea trebuie să fie eliberate după data de începere a anului şcolar sau universitar. În cazul neprezentării acesteia, pensia de urmaş se va suspenda până la prezentarea adeverinţei mai sus menţionate.

Adeverinţele pot fi trimise şi prin faxul instituţiei, la nr.:0261-706828 sau pe e-mailul Casei Judeţene de Pensii Satu Mare: cjpsm@datec.ro, cu menţiunea că, ulterior, beneficiarii au obligaţia să prezinte şi originalul adeverinţei.

Menţionăm faptul că, în  acest moment, există în evidenţele instituţiei un număr de 1,563 de copii beneficiari ai pensiei de urmaş.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 12, 2017. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *