Târg de cariere la Tășnad. S.C. Polipol Mobila S.R.L. oferă 300 de noi locuri de muncă

Vineri, 15 septembrie, la Casa de Cultură din Tășnad, S.C. Polipol Mobila S.R.L. cu sediul în localitatea Foieni, a organizat un târg de cariere în vederea recrutării de noi angajați, în perspectiva creșterii capacității de producție. Într-o perspectivă apropiată firma oferă încă 300 de noi locuri de muncă, iar acestea se vor adăuga celor 700 de angajați existenți.

La această acțiune a fost prezent directorul S.C. Polipol Mobila S.R.L. Dan-Cornel Brumboiu, însoțit de specialiști și maiștri ai firmei, care au dat explicații celor interesați. Cu această ocazie a fost organizată o expoziție cu produsele finite ale fabricii, precum și prezentări ale principalele faze din procesele de producție, de asemenea s-au organizat demonstrații practice ale unor locuri de muncă oferite la târg.

Directorul S.C. Polipol Mobila S.R.L. a prezentat aspecte ale dezvoltării fabricii de mobilă în județul Satu Mare.

Grupul Polipol a fost înființat în anul 1990 la Rahden în Germania (Westfalia) fiind o companie de producție, integrată complet în comunitatea unei societăți moderne, lider pe piața de mobilă tapițată cu produse inovative și de calitate superioară, având o dezvoltare plină de succes. La Rahden, în apropiere de Berlin se făcea coordonarea, iar la Zehdenick, în apropiere de Berlin era concentrată producția.

Grupul Polipol are în prezent în jur de 6.000 de angajați în Germania, Polonia și România. Firma așează nevoia consumatorului în centrul atenției, în locuințe, saloane, zone de recepție a restaurantelor, facilitând conexiunea și legăturile dintre oameni, creând un mediu plăcut și o atmosferă relaxantă, cu un puternic accent pe confort.

Firma din România, SC Polipol Mobila SRL, a fost înființată în aprilie 2005, începând producția în orașul Carei, continuând extinderea prin construirea primei hale de producție în apropiere de Carei, în comuna Foieni. Hala de aici are o suprafață de 3.600 mp. În anul 2007 s-a finalizat construcția celei de-a doua hale de producție, având o suprafață de 9.200 mp. Cea de-a treia hală s-a construit în 2012, cu o suprafață de 8/700 mp, concomitent cu implementarea unui proiect finanțat de Uniunea Europeană, care a avut drept scop achiziționarea de utilaje noi și performante. S-a introdus o linie nouă de prelucrare a cherestelei și s-a extins linia de prelucrare PAL.

Din anul 2012, în colaborare cu Liceul ”Simion Bărnuțiu” din Carei s-au pus bazele sistemului dual de învățământ, prin înființarea primei clase de tapițeri, oferind șansa absolvenților de a avea un loc de muncă. În anul 2014 s-a înființat o nouă secție de producție, prelucrarea buretelui, realizându-se școlarizările specifice simultan cu achiziționarea utilajelor noi și performante. Produsele finite ale fabricii sunt rezistente, comode pentru cumpărători iar timpul de utilizare este îndelungat. Personalul angajat este calificat în meseria de tâmplar, tapițer și croitor. Produsele create după metode tradiționale sunt plăcute, au aspect uman. Se utilizează materie primă de calitate. Nevoile consumatorului sunt întotdeauna baza de la care se începe procesul de producție a noilor produse.În cadrul firmei S.C. Polipol Mobila S.R.L. se lucrează opt ore pe zi, salariul de încadrare fiind de cel puțin 2.000 de lei, la care se adaugă tichete de masă și transport gratuit la domiciliu. Pentru orele suplimentare se plătește cu 175% mai mult pe oră. Se lucrează în două schimburi, dacă este necesar să se lucreze și în schimb de noapte, plata pe oră este cu 200% mai mare.

Date de contact pentru cei interesați să se angajeze la S.C.Polipol Mobila S.R.L.: 

Adresa: Str. Principală nr. 631 RO – 447135 Foieni, jud. Satu Mare

Telefon:+40 261 807 620, fax: +40 261 807 609

www.polipol.de

office@polipol.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 16, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *