Debut spectaculos al Festivalului Internațional de Teatru TRANZIT FESzT

Festivalul Internațional de Teatru TRANZIT FESzT a avut un debut spectaculos aseară la Satu Mare, o imensă paradă colorată, prinți și prințese, regi, regine, pirați, vrăjitori, artiști pe picioroange, mimii și trupa de voluntari au surprins omenii din oraș și i-au condus spre strada Horea.

După discursurile oficiale, spectacolul ”Exit”, coproductie a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara, a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ din Arad și а Teatrului National din Sombor, a deschis festivalul.

În zilele următoare, sâmbătă 16 și duminică 17 septembrie, sunt programate spectacolele Teatrului de Nord, Trupa Harag György și secția română: ”Cu pietre în buzunar” și ”Cabinierul”; monodrama ”Julia” de la Teatrul Csokonai din Debrecen, ”Biedermann și incendiatorii” în regia lui Tompa Gábor, Teatrul German din Timișoara. Spectacolul ”Absolut!” cu Marcel Iureș, regia Alexandru Dabija, are loc luni 18 septembrie, ora 19.00 în Sala mare a Teatrului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 16, 2017. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *