Prefectul Darius Filip, la sesiunea de lucru cu prefecţii şi reprezentanţii structurilor M.A.I.

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a participat în perioada 11-14 septembrie la o sesiune de lucru cu prefecţii şi reprezentanţii unor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a participat la deschiderea lucrărilor care a avut loc la Brașov.

Cu această ocazie, au fost discutate prioritățile MAI pentru sfârșitul acestui an, care privesc zona de competență a Instituțiilor Prefectului.

Printre temele de discuție s-au aflat pregătirea organizării alegerilor locale parțiale care vor avea loc în această toamnă în mai multe localități, prezentarea unor măsuri administrative și legislative pe care MAI intenționează să le ia pentru o mai bună gestionare a situației eliberării pașapoartelor, dar și gestionarea situațiilor de urgență specifice sezonului rece.

Întâlnirea a dat ocazia dezbaterii și a altor teme profesionale, într-un cadru mai larg decât cel pe care îl pot oferi videoconferințele care au loc de la sediul ministerului.

La discuțiile cu prefecții din țară au participat și secretarii de stat ai MAI care coordonează Instituțiile Prefectului și Situațiile de Urgență, Mihai Chirică și Raed Arafat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 15, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.