Primăria Satu Mare respinge recepția lucrărilor de modernizare a străzii Diana

Primăria Municipiului Satu Mare a decis marți, 26 septembrie, după o atentă evaluare pe teren, să respingă recepția la terminarea lucrărilor de modernizare a străzii Diana.

Comisia de recepție al cărui președinte este administratorul public, Maskulik Csaba, a motivat respingerea recepției din cauza faptului că, firma care a executat lucrările nu a respectat în totalitate cerințele prevăzute în proiect, constandu-se astfel mai multe neconformități. Din comisia de recepție a mai făcut parte și reprezentantul Inspectoratului de Stat în Construcții.

Comisia a avut obiecții legate și de calitatea lucrărilor executate pentru amenajarea a părții carosabile, trotuarelor și a rigolelor de scurgere, deficiențe vizibile mai ales după căderea precipitațiilor din ultima perioadă când comisia e efectuat o altă verificare în teren.

Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare transmite încă o dată firmelor care realizează lucrări de modernizare sau reabilitare a unor străzi că, comisia de recepție din cadrul Primăriei va admite recepția lucrărilor doar în momentul în care acestea vor respecta toate cerințele prevăzute în proiect, fără a mai face compromisuri privind calitatea lucrărilor executate, indiferent de valoarea proiectului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 27, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *