Licitație publică pentru dreptul de a construi pe terenul situat la intersecția Burdea

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor alături de administratorul public al orașului, Maskulik Csaba au avut miercuri, 27 septembrie, o întâlnire cu reprezentanții media în care au fost discutate mai multe teme de interes public. Printre aceastea s-au aflat și o serie de proiecte de hotărâre care au fost incluse pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local, și care urmează să fie supuse votului consilierilor locali joi, 28 septembrie, de la ora 14.00.

Printre subiectele importante dezbătute în cadrul conferinței de presă s-au aflat facilitățile la transportul public în comun de care vor beneficia copiii cu vârsta de până la 6 ani care frecventează unitățile de învățâmânt din municipiul Satu Mare. Proiectul va fi supus votului în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local de joi, 28 septembrie. Abonamentul pentru preșcolari va fi astfel gratuit, urmând ca proiectul să intre în vigoare imediat după ce primește votul Consiliului Local.

Pe de altă parte, primarul municipiului Satu Mare a mai anunțat că urmează să fie organizată o licitație publică pentru dreptul de superficie (dreptul de a construi) pe terenul situat în zona intersecției Burdea, însă așa cum din păcate, se practică și în municipiul Satu Mare, samsarii imobiliari ar putea bloca o investiție serioasă în această zonă. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, primarul a propus pe ordinea de zi a ședinței de joi, un proiect de hotărâre care are ca scop împiedicarea acestor samsari imobiliari de a bloca dezvoltarea zonei respective.

Un alt subiect pe care edilul municipiului a ținut să îl clarifice a fost legat de conducerea Clubului Olimpia. Primarul, Kereskényi Gábor, a anunțat faptul că a inclus pe ordinea de zi un proiect prin care Attila Karda ar urma să fi revocat din Comitetul Director. Primarul a subliniat că acum clubul are nevoie de un manager care să pună accentul pe o bună gestionare a banilor, dar și să știe să facă echipă cu membrii din conducerea tehnică a clubului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 28, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.